Vriendendienst

Grote-Japanse-bedrijven-zwemmen-in-geld

Dankzij een goede vriend ziet het er naar uit dat ik binnenkort een paar miljoen rijker ben, ik ben er nog steeds ondersteboven van. Lees mijn mail maar. Cook islands here I come!

Beste vriend

Mijn naam is Barr . Michel Goba Tebily , ik heb je eerder gemaild zonder reactie. In mijn eerste e-mail vermeld ik over mijn overleden cliënt wiens familie ik kan niet in contact komen , maar u dezelfde achternaam hebben als zijn en ik voel het zal heel gemakkelijk zijn om u hier kennismaken met de bank als zijn nabestaanden voor de bank aan het fonds over te dragen in uw voordeel voor ons te delen het gaan . Hij had een bedrag van $ 21.700.000 voor zijn dood gestort . De bank hier heeft mij verzocht om een begunstigde te presenteren als er sprake is , of het goed wordt terug naar de overheid en dus het verloren zou gaan .

Ik ben het vragen om toestemming voor deze rol aan de bank hier worden gepresenteerd , zodat documenten kunnen worden verwerkt en de betaling in uw voordeel . Als u geïnteresseerd bent kunt u weer terug naar mij voor meer informatie.

Groet, Michel Goba Tebily

Zou wel een debily zijn als ik niet mijn gegevens door zou sturen. Knijp mezelf de hele dag om er zeker van te zijn dat ik niet droom. Dank je wel Michel, mijn lieve, trouwe en goede vriend.