Oud, nieuw. Dag.

Lieve lezers, bij deze wens ik jullie een fijn en mooi nieuw jaar. Blijf gezond, dat vooral. Laten we hopen dat er het komende jaar weer veel is waar we ons over verwonderen, ons druk over maken, wat ons verbaast en ontroert. En laat lachen. Vorig jaar sloot ik af met een persoonlijk jaaroverzichtje. Dat was ik weer van plan, maar is er niet van gekomen. Wie weet. Genoeg mooie momenten om op terug te kijken, dat zeker. Voor nu wil ik graag vooruit kijken. En wat een heerlijke gedachte dat die hele lente en zomer nog helemaal voor ons ligt. Kan het niet laten af te sluiten met een persoonlijk hoogtepuntje van het afgelopen jaar. Ik weet het nog goed, die 8ste januari 2013. Ongelooflijk verrast, ontroerd en blij. Zo begon het jaar en graag sluit ik met dat gevoel het jaar af.

Be well all.

2 gedachten over “Oud, nieuw. Dag.”

  1. Ik moet jou niet vertellen hoe kostbaar ‘gezondheid’ is. Tof en sterk dat je van 2013 vooral de mooie en leuke onthoudt. Ik wens je fantastisch veel van die nieuwe mooie momenten toe in het komende jaar.

  2. Dank je wel Thomas, wens jou ook oprecht die gezondheid en mooie momenten in alles wat voor jou en de jouwen ligt. Dank ook, voor jouw verhalen en reacties. Dat het maar weer een jaar mag worden met heel veel leuke flauwekul en heel veel interessants om over te schrijven 🙂 Zwaai van de bovenbuurvrouw x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s