Zon, snot en kamelen

10 January 2011
By  on 13:57

Verenigde_arabische_emiraten_kamelen_breed_CBS2008006171
Net lekker gewandeld met de Moob. Zon! iPodje. Fijn. Snottertijden blijven een beetje rondhangen hier. Annelin even weer een dagje thuis qua verkoudheid. Die begint weer opnieuw. Guus begint ook al, maar is vooralsnog goed te pas, Vier uur uitval, dus die kwam om half 1 stralend en grinnikend thuis. Met mij gaat het goed, beter, maar nog niet helemaal virusvrij. Dacht dat na het stadium van het niezen van spekjes het einde er was, toch net niet. Inmiddels wél nieuwe vulling en kauw weer met rechts, fijne ervaring na half jaar. Geen pijn meer :-)

Peter is vanochtend beetje grieperig vertrokken richting Emiraten. Vliegt nu naar Abu Dhabi, vanuit daar naar Dubai. Van Dubai naar Egypte, Alexandrië en Cairo en dan naar huis. In 4 dagen. Best druk en hopelijk houdt ie het een beetje vol met zo’n hoofd vol snot en longen uit lijf hoesten. Timing kon beter. Hopelijk maakt de zon daar veel goed.

Moet eigenlijk verder met het zolder-opruim-project, maar kan me er niet toe zetten om op een donkere zolder te gaan zitten nu. Bleh. Huis staat inmiddels inderdaad vol met hyacinten, druifjes en narcissen, hmm. Morgen een paar tulpen op de vaas dacht ik zo. En zon…bedankt. Voor het smelten van de sneeuw en voor steeds meer op visite komen. Koffie staat altijd klaar.

Deze kwam ook nog voorbij op iPodje vandaag in bos. Makes you wanna dance! Blijft heerlijk nummer.

Zo, nu even kijken of er nog iets te snaaien valt. Maar 3 kilo afgevallen deze winter. Valt mee, vergeleken bij andere winters. Moet gewoon niet te lang te koud zijn, kost letterlijk teveel energie. En ik kan flink eten, maar geen drie kalkoenen per dag.

Ooh refwaar piepel xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s