Wakker worden

 

 

21 maart 2011 00003

Nu niet meteen aan Jochem Meyjer denken, maar voel op z’n minst toch 30% van zijn energie en da’s behoorlijk. Ik word letterlijk een beetje wakker. Niet echt een verrassing, gezien eerdere ervaringen met het aan de goede kant van de seizoenen zitten, maar het voelt fijn. Zelfs op energieloze dagen voelt het beter en fijn. Binnen in mijn hoofd gaat het een beetje open allemaal. Ik merk dat ik weer meer wil doen, meer interesse krijg in alles. Ondervind weer plezier in praten met mensen, in plaats van me zo ver mogelijk verwijderen van communicatie. Er op uit willen en ja, zelfs weer foto’s maken. Zoals bovenstaande foto: het vastleggen van een memorabel moment. Gisteren. Het officiële begin van De Lente.

Ik weet, het is een behoorlijk gezeik, dat geëmmer over seizoenen. Maar na 5-6 maanden ploeteren met energie, zorgen om kind, schubje hier en daar, rare langdurige griepjes, weinig licht, veel kou en als toetje mijn eerste ervaring in beentjes die het opgeven (die doen het inmiddels weer naar behoren, no panic), vind ik het gerechtvaardigd even te genieten. Nu.

Het is niks vergeleken met Japan en Libië, maar ik wil nu even niet relativeren. Ik ontwaak en ben klaar voor hetgeen wat de komende maanden voor me ligt. Ik ben van plan er van te genieten.

Ik ben al begonnen :-)

Magxx

….To let it go
And so fade away
I’m wide awake
I’m wide awake
Wide awake
I’m not sleeping…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s