Riding high amongst the waves

Rustig dagje vandaag. Vermoed dat zo’n 70% van de locals met een kater hebben rondgelopen… gelegen. Da’s dan weer mijn voordeel, qua energie grens. Ouwe dozen gaan ineens zo naar het lichaam luisteren  De uurtjes dat ik me op het feestterrein heb begeven vond ik leuk. Eindigend met een prachtige middag in het zonnetje, inclusief straattheater en beetje babbelen. Geen last, ikke niet. Voel wel mee met de belabberden hoor. Katerig, ach ja. Ik probeer die vermoeidheid en dat gevoel wel eens uit te leggen. Misschien kan ik zeggen dat het dat gevoel is na de kermis, dan snappen velen het. Maar voor mij dus vandaag toevallig niet, haha!

Manlief gisteravond nog wel gefeest, vandaag gewerkt en vanavond naar Zoetermeer voor cursus. Ik heb wel een beetje medelijden. Maar morgen vast weer The Man. Paar nachtjes nog en dan zit deze Naval Hero aan zee dames en heren. Oh yes. Just me and the hub. Hebben een weekendje Texel geboekt. Is al enige tijd geleden. Eerdere jaren – moet nog in het luiertijdperk zijn geweest – deden we dat wel vaker. Onder het mom van: Je bent niet alléén vader of moeder. Nu de dames groter zijn is het eigenlijk wel zo gezellig dat ze meegaan, inclusief hond. Maar toch nu even weer samen. Fijn. Zie enorm uit om weer bij de zee te zijn. Daar is het altijd goed.

Over hond gesproken, kom net terug van de laatste ronde. Mijn heilige veldje was inmiddels al veranderd in een bouwterrein – *tears* – maar inmiddels is het een moeras geworden. Grappig dat een hele eendenkolonie zich er heeft gevestigd. Je zult er maar bouwen.

Morgen maar weer eens bellen met de computer-ER. Ze ligt daar nu al een week en ik vrees het ergste. En ze is nog zo jong, nog geen jaar oud. Dokters doen er natuurlijk alles aan om in plaats van haar een adoptiekind aan te bieden. Hoop dat ze de infuusjes goed doorstaat. En ik reken op haar, want mijn hele virtuele hebben en houwen zit binnenin haar. Tja, soulmate. Het blijft familie hè? You go girl, mummie is cheering for you!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s