Niksigheid

22 January 2011
By  on 01:08

Nothing-to-say-so-blog

Heb werkelijk niks te melden. Woorden zitten in mijn kop en neigen niet naar een gemeenschappelijk verlangen tot delen. Als het überhaupt al gemeenschappelijk te noemen valt.

De enige reden tot schrijven is mijn gefuckte bioritme. Hoop ik te denken. Maar psychologisch gezien zal het wel een schreeuw om aandacht zijn, zoals vele anderen die weblogs en soortgelijke cyber-media gebruiken om ongevraagde meningen, conclusies en andere, soms best leuke, ongein te delen. Ikzelf ? Ik lees wel eens een boek. Heul heul af en toe kijk ik een film. Ik heb geen collegae. Ik zit niet bij een vereniging. Ik kijk naar vogels, loop met de hond, doe boodschappen en luister wel eens naar een plaatje. Dat is het wel zo’n beetje.

Terwijl ik eigenlijk zou willen vertellen over de wereldreizen die ik maak, de gepassioneerde liefde voor heel veel, de doeken die ik schilder en hoe ik elke dag dans en lach. Dat doe ik ook echt. In mijn gedachten. Ik vind dat dat meetelt.

De werkelijkheid vertelt een verhaal van het één afsluiten en weer focussen op al het goede, terwijl een nieuwe ‘uitdaging’ (sjezus, hoop dat woord echt af te schaffen medio 2011) zich weer aandient. Ik juig mijn kont af, zie echt uit naar allerlei onderzoeken volgende week. Van mammografie tot röntgen. Had nooit de huisarts moeten bezoeken gisteren. Ik wist weer waarom ik dat altijd uitstel.

Ik wil niet praten en vertellen over gezondheid. Ik wil domweg gewoon wat ouwehoeren. Same old, same old. Als ik alles wist over – pak em beet – Nelson Mandela, dan zou ik jullie eindeloos vervelen met mijn kennis. Ik voel niet zo’n ambitie. Weet niet meer dan jullie.

Ik ga nu echt slapen. Toedels x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s