Lente in Twente

14 February 2011
By  on 23:52

BILD4140
Beetje belachelijk dat ik nu schrijf. Ben eigenlijk zo mega-moe. Soortement van moeheid dat het een beetje pijn doet wanneer je hoofd het kussen raakt. Letterlijk. Vluchtgedrag dat nergens toe leidt en me alleen maar meer ellende oplevert morgen. Ga morgen maar eens even die hersentjes legen, ergens in een bos in de buurt of aan een waterkant, zoiets.

Geniet tussendoor enorm van de voorjaars-signalen, die moeiteloos en standvastig de winter in een hoek drijven. Don’t fuck with Mother Nature! Kom maar op met die net-boven-nul-temperaturen, er is geen weg terug. Vaste koppel duifjes zijn geagiteerd aanwezig, eendjes v/d de vijver zitten massaal in koppels in het weiland daarnaast, tulpjes komen tevoorschijn en voel dit alles vrij letterlijk in spieren en zenuwen. Elfstedentocht, anyone ? Jammer dan. Ga maar overdekt schaatsen. Even een klein gevechtje in balans daardoor – lichaam loopt wat achter op geest – maar dat gaat lukken.

Zorgen om mijn zieke meisje zijn vrij bepalend momenteel. En er liggen ook verscheidene mooie momenten in het verschiet. Daar verheug ik me enorm op. Vooral veel zee, warmere oorden en de nabijheid van leuke mensen. Ben blij dat het kleine venijnige schubje voorbij lijkt te gaan, zonder infuus-gedoe and all. Voel en ervaar veel moois om me heen.

Valentijnsdag ? Ik hou van mijn dierbaren op elke dag. Geen Douglas-tasjes hier op 14 Februari. Rozen krijg ik op onverwachte momenten en een kus met een knipoog vandaag was een mooi moment. Voel me best wel rijk.

Margreet x

En aangezien de zee weer in het zicht gaat komen én omdat dit simpelweg prachtig is…..

She can walk out any time…..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s