Back on Blog

Meer dan twee maanden weblog uit de lucht. Hilarisch. Ik zal jullie de details besparen van het hoe en waarom, ik snap het zelf niet eens.

Nu is het er weer, maar met zoveel gedoe, dat ik uiteindelijk alles heb verplaatst naar dit WordPress gedoe. Om te constateren dat Weblog bijna hetzelfde – een onderdeel – is van WordPress en het nog een heel gedoe was om al mijn blogs hierheen te verhuizen. En ik hou helemaal niet van gedoe, als het om vrijetijdsbesteding gaat. Ten eerste heeft het me heel wat uren vandaag gekost om mijn blogs hierheen te krijgen. Ten tweede: de berichten werden weergegeven met heule rare codes, zodat ik blog voor blog ook nog eens alles in normale taal moest omzetten. Bovendien waren al mijn toegevoegde bestanden per blog (foto’s, video’s) foetsie en dat kan natuurlijk niet, die muziek hoort er sowieso bij. Dus die heb ik er ook allemaal weer aan toegevoegd, alsmede de foto’s, stuk voor stuk :-p Helaas, alle reacties kon ik niet meenemen. Zonde, want die waren vaak leuker dan mijn eigen bericht.

Ik kon kiezen voor alles deleten, maar koos voor het behouden. Ik ben potverdikkeme ook niet voor niks al die tijd aan het schrijven geweest. Nu zie ik dat er een rode lijn onder potverdikkeme verschijnt – en ik vloek nogal bescheiden toch?! Ja, het is een heel gedoe, zo’n blog. Ik zou het u niet aanraden. Zeker niet als je zoals ik, niet van gedoe houdt. Als je een soortement van pxgvd of iets in die trant in mijn vorige berichten tegenkomt dan hier mijn excuses, die heb ik gemist in het updaten – regel voor regel.

Inmiddels heb ik wat momentjes gehad waarvan ik dacht “hier zou ik een blog over kunnen schrijven”. Maar die ben ik dus grotendeels vergeten. Wel van alles gebeurd en gedaan. Hele goede periode gehad. Op reis geweest hier en daar, och zoveel te vertellen. Het spijtige is dat ik zo graag had willen vertellen hoe uitzonderlijk goed het met me ging. Om eraan toe te voegen dat ik inmiddels weer de geneugten van een shub mag ervaren. Na anderhalf jaar werd het ook wel eens tijd vinjenie? Ook weer een gedoetje waar ik nou niet bepaald op zat te wachten.

Het gaat verder best bien – mentally wise – en ik ga binnenkort vertellen over Köln, Schotland, Diepenheim, meisjes, gewonde hond, dierenartsen, muggen, Cliff Richard, de zee, duizeligheid, stomme mensen, lieve mensen, vallende blaadjes en zonneschijn. Althans, in mijn hoofd dan hè. Voorlopig. Let wel,  m.u.v. mijn laatste bericht zijn alle anderen daaronder redelijk oude kaas. De desbetreffende datum van schrijven staat erboven.

Voor nu eerst een Peter Murphy Glasgow momentje. Ik was erbij, twee weken terug. Wattun ervaring. Heerlijk

Voor de niet-kenners onder u – dit is een Bowie liedje van heueueul lang geleden 😉

More to follow. Greetz from da Gratz.

2 gedachten over “Back on Blog”

  1. Ik ben dur zo eene die dan weer even moet wennen aan het nieuwe siesteempje van het blog en nog een beetje moet “landen” Maar in dit geval was vroeger vast niet alles beter en ben ik ontzettend blij dat je weer in de lucht bent! I kiep joe in de hools!!

  2. Thnx hun. Ik moet zelf ook nog even weer blij worden. Snap er hier soms nog geen biet van. Veel te moeilijke – en teveel – moderator-achtige techn. termen voor een blondo als ik. Eew. Ik meel je over onze deet….data die ik snap, hoera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s